• Chongqing Yongjiang Prefecture
  • Chongqing Yongjiang Prefecture
  • Chongqing Yongjiang Prefecture
  • Chongqing Yongjiang Prefecture
  • Chongqing Yongjiang Prefecture

Chongqing Yongjiang Prefecture

30083㎡

Chongqing

2018-2020

The case for the first phase of the project using the six years of sales offices into a new demonstration area, the original building for traditional Spanish style, puts linjiang observation deck before the waterscape design, combined with water to form a vision, can feel the stroke kawakaze view river stage, using modern all through no frame glass railing as isolation, and make comparison with the traditional style of architecture. The characteristic stone of the park has chosen the natural red sandstone with Chongqing characteristics, echoing the architectural tone and implying the regional tonality, adding the original small space to its own project characteristics.