• Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse
  • Qingdao Mangrove Clubhouse

Qingdao Mangrove Clubhouse

7400m²

Qingdao, Shandong

2013-2014

This is a sleek and low-key design tone tested in a cozy, breezy, high-end clubhouse by sea of Qingdao. The design introduced a vast reflective water feature in frontside of ship-like clubhouse lobby, aiming to visually connect the ocean beyond. By doing so it feels that you’re standing right on tip of a ship that causing with an enormous ocean plain in front. The overall design character followed a simplicity language and addressed the contrast between inner courtyard(low-key) and outside appearance(bold).The final implementation is phenomenal as the quality turns out almost exactly the same way as design has been conceived from concept stage.